Våre ansatte

Pål Kleffelgård
Daglig leder
pal@mtnu.no 
tlf 994 73 975

 Pål er daglig leder og har ansvaret for å holde trådene samlet i MTNU. Pål har lang erfaring med utviklingsarbeid både mot bedrifter og det offentlige. Han har også tidligere jobbet i MTNU fra 2005 til 2012 som prosjektleder. De siste 10 årene har han vært daglig leder i Telemarkskanalen natur- og kulturpark.
Pål er utdannet ressursøkonom fra NMBU, og har tatt etterutdanning i blant annet endringsledelse, innovasjonsprosesser og prosjektledelse. På fritiden driver han næring på familiens gårdsbruk ved Årnes.

Ann Kristin Ødegård
Gründeransvarlig og forretningsutvikler
ann.kristin@mtnu.no 
tlf 919 10 797

Ann Kristin jobber som gründeransvarlig og veileder og har jobbet på MTNU siden 2005. Før den tid jobbet hun jobbet innen næringsutvikling i 9 år og har drevet eget firma på deltid i ca. 10 år. 

Ann Kristin tok deltidsutdanning på BI innen bedriftsøkonomi, innovasjon og næringsutvikling, veiledning og coaching mellom 2004 og 2008.  
På MTNU har hun jobbet med bla. Veiledning til gründere og bedrifter, prosjektorganisering, saksbehandling, finansiering og søknadsprosesser. I eget firma har hun erfaring fra drift av næringsforening, nettsider, forretningsengelsk, prosjektledelse, rådgiving i tillegg til kompetanseheving og omstilling for næringslivet. 

Spisskompetanse 
Start og drift av bedrift 
Veiledning og coaching 
Prosjektutvikling, PLP metodikk 
Søknadsskriving bl.a til Innovasjon Norge 

Elisabeth B. Vefall
Gründerveileder og forretningsutvikler
elisabeth.vefall@mtnu.no
tlf 480 32 155

Elisabeth jobber med prosjektledelse og gründerveiledning og har jobbet på MTNU siden 2018. Hun flyttet inn til området etter endt utdannelse. 

Elisabeth har en bachelor i økonomi og administrasjon fra Universitetet i Agder og en master i innovasjon fra Høgskolen i Innlandet. Hun har arbeidserfaring fra privat næringsliv innen reiseliv, bank og flere år i blomsterbutikker.  
Her på MTNU har hun jobbet med bla. Prosjektledelse, prosjektadministrasjon, veiledning av gründere, finansiering og søknadsprosesser, markedsføring og arrangement. Elisabeth har også vært utvekslingsstudent i USA i 1 år og har god innsikt i amerikansk språk og kultur.  

Spisskompetanse 
Bærekraftige forretningsmodeller, spesielt sirkulær økonomi 
Innovasjonsprosesser 
Prosjektledelse 

Kommende arrangementer:


Midt-Telemark og Nome Utvikling AS

Besøksadresse: Hellandtunet forsknings- og næringssenter, Kyrkjevegen 6, 3800 Bø i Telemark
Postadresse: Pb. 4, 3833 Bø i Telemark
E-post: post@mtnu.no
Org.nr.: 986 425 535 MVA