Våre ansatte

Bent Gurholt
Daglig leder og forretningsutvikler
bent.gurholt@mtnu.no 
tlf 932 40 080

Bent er daglig leder og har jobbet på MTNU siden 2014, her jobber han i tillegg med forretningsrådgivning og bedriftsutvikling.  

Bent har utdannelse fra Høgskolen i Telemark avd. Bø innen markedsføring og administrasjon. Han har allsidig erfaring fra flere bransjer og har kompetanse innen arbeid med knoppskyting i eksisterende bedrifter og utvikling av nye virksomheter med fokus på det grønne skiftet. Han har primært bakgrunn som gründer fra IT- bransjen, men har også startet virksomheter innen reiseliv som skisenter og camping.  Har også lang erfaring fra styrearbeid både som medlem og som leder. 
Gjennom MTNU er han leid ut som prosjektutvikler for USN. Viktigste oppgave her er å kople bedrifter med FOU behov til USN slik at de får tilført forskningskompetanse til sine prosjekter. Videre arbeider han med både rådgivning, finansiering og søknader til virkemiddelapparatet. 

Spisskompetanse 
Strategiarbeid for bedriftsutvikling 
Definere FOU behov  
Finansieringsløsninger 
Styrearbeid 
Kreativ samtalepartner  

Ann Kristin Ødegård
Gründeransvarlig og forretningsutvikler
ann.kristin@mtnu.no 
tlf 919 10 797

Ann Kristin jobber som gründeransvarlig og veileder og har jobbet på MTNU siden 2005. Før den tid jobbet hun jobbet innen næringsutvikling i 9 år og har drevet eget firma på deltid i ca. 10 år. 

Ann Kristin tok deltidsutdanning på BI innen bedriftsøkonomi, innovasjon og næringsutvikling, veiledning og coaching mellom 2004 og 2008.  
På MTNU har hun jobbet med bla. Veiledning til gründere og bedrifter, prosjektorganisering, saksbehandling, finansiering og søknadsprosesser. I eget firma har hun erfaring fra drift av næringsforening, nettsider, forretningsengelsk, prosjektledelse, rådgiving i tillegg til kompetanseheving og omstilling for næringslivet. 

Spisskompetanse 
Start og drift av bedrift 
Veiledning og coaching 
Prosjektutvikling, PLP metodikk 
Søknadsskriving bl.a til Innovasjon Norge 

Karsten Pedersen
Forretningsutvikler
karsten@mtnu.no 
tlf 938 92 242

Karsten jobber med forretningsutvikling med fokus på veiledning og rådgivning til bedrifter og har jobbet på MTNU siden 2014. Tidligere har han jobbet innen logistikk og ledelse. 

Karsten har utdannelse og kurs innen dynamisk ledelse og teamarbeid. Han har lang arbeidserfaring innen lager og logistikk og har jobbet som nordisk logistikksjef i Sonova. Han har også erfaring fra næringsliv i vårt område etter 1 år som konstituert daglig leder hos Sunde Renovasjon & Gjenvinning.  
Her på MTNU har han jobbet med bla. Gründerveiledning, bedriftsrådgivning, finansiering og søknadsprosesser, saksbehandling, profilering og markedsføring. 

Spisskompetanse 
Logistikk
Rutiner
Teamarbeid 
Ledelse 

Elisabeth B. Vefall
Gründerveileder og forretningsutvikler
elisabeth.vefall@mtnu.no
tlf 480 32 155

Elisabeth jobber med prosjektledelse og gründerveiledning og har jobbet på MTNU siden 2018. Hun flyttet inn til området etter endt utdannelse. 

Elisabeth har en bachelor i økonomi og administrasjon fra Universitetet i Agder og en master i innovasjon fra Høgskolen i Innlandet. Hun har arbeidserfaring fra privat næringsliv innen reiseliv, bank og flere år i blomsterbutikker.  
Her på MTNU har hun jobbet med bla. Prosjektledelse, prosjektadministrasjon, veiledning av gründere, finansiering og søknadsprosesser, markedsføring og arrangement. Elisabeth har også vært utvekslingsstudent i USA i 1 år og har god innsikt i amerikansk språk og kultur.  

Spisskompetanse 
Bærekraftige forretningsmodeller, spesielt sirkulær økonomi 
Innovasjonsprosesser 
Prosjektledelse 
Forretningsengelsk 

Kommende arrangementer:


Midt-Telemark og Nome Utvikling AS

Besøksadresse: Hellandtunet forsknings- og næringssenter, Kyrkjevegen 6, 3800 Bø i Telemark
Postadresse: Pb. 4, 3833 Bø i Telemark
E-post: post@mtnu.no
Org.nr.: 986 425 535 MVA