Starte bedrift

Informasjon om startopp-tjenestene

Går du med en idé og tenker på å starte bedrift? Her i Nome og Midt-Telemark regionen kan du få gratis veiledning gjennom StartOpp tilbudet vårt. Vi har egne gründerveiledere som kan veilede deg i prosessen fra idé til å starte bedrift.

Ta kontakt med Elisabeth eller Ann Kristin

I første møte klarlegger vi sammen hva forretningsideen din går ut på. Du behøver ikke å stille med ferdige planer for å benytte deg av StartOpp. Det de fleste kundene våre sier er – jeg lurer på om jeg skal starte egen bedrift, men jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne?
Vi tilbyr veiledning nettopp for å hjelpe deg å finne ut hvor du skal begynne, hva du må huske, hva du trenger å undersøke, hvem du burde prate med og å ta en ting av gangen i riktig rekkefølge.

Dersom du allerede er i gang med å starte bedrift er du også velkommen. Vi veileder deg videre i forhold til hvor langt du har kommet og hvilke spørsmål du sitter med.
Gjennom StartOpp tilbyr vi også oppfølging til deg som allerede har startet bedrift.

Vi har god kjennskap til andre bedrifter i Nome og Midt-Telemark regionen og et godt nettverk slik at vi eventuelt kan hjelpe deg å finne aktuelle samarbeidspartnere.

Midt-Telemark og Nome Utvikling er en del av nettverket StartOpp Telemark som har tilbud til deg som vil starte bedrift. Tilbudet er ganske likt i hele Telemark. Gjennom dette nettverket har vi et godt samarbeid både med andre veiledere og virkemiddelapparatet ellers. Nettverket har nylig byttet navn til StartOpp Telemark og får ny profilering. Dette het tidligere Etablererkontoret Telemark.

Vår spisskompetanse er det å starte og drive bedrift og metoden vi jobber etter er veiledning. Det betyr at vi ikke sitter med noen fasitsvar, men hjelper deg å utvikle din idé til å bli en god arbeidsplass for deg. Det er viktig for oss at du får et godt grunnlag for å ta gode beslutninger og dermed få en best mulig oppstart for din bedrift i Nome og Midt-Telemark regionen.

Hos oss kan du få veiledning i forbindelse med f.eks:

  • Planlegging av oppstarten – fremdriftsplan
  • Idéutvikling og forretningsmodell
  • Budsjettering og finansiering
  • Kontakt med banker, Innovasjon Norge osv.
  • Selskapsformer og registrering
  • Regler rundt skatt, mva og regnskap
  • Prissetting
  • Markedsføring

 

Kommende arrangementer:


Midt-Telemark og Nome Utvikling AS

Besøksadresse: Hellandtunet forsknings- og næringssenter, Kyrkjevegen 6, 3800 Bø i Telemark
Postadresse: Pb. 4, 3833 Bø i Telemark
E-post: post@mtnu.no
Org.nr.: 986 425 535 MVA